Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Cestovní kanceláře hlásí klesající počty prodaných zájezdů do zahraničí. Co za tím stojí? Češi znovu objevují chalupaření - fenomén, kterým jsme proslaveni po celém světě! I na milované chalupě dnes však už chceme komfort a pohodlí. Staré spotřebiče se odvážejí do sběrných dvorů, chaty a chalupy se vybavují moderními spotřebiči, které se díky poklesu cen v minulých letech staly snadno dostupné.

Historické kusy patří do muzea

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Asi v každé chalupě nebo chatě nalezneme minimálně ledničku. Experti tvrdí, že průměrný věk spotřebičů na chalupě je od 10 – 20 let. Tyto kusy jsou mezi odbornou veřejností nazývány „žrouty elektřiny“, přičemž koupě nové ledničky může snížit náklady na elektřinu až trojnásobně. A zároveň poskytne spoustu místa na houby, borůvky a další letní dobroty. V internetovém obchodě Alza.cz naleznete nepřeberné množství lednic, které jsou cenově dostupné a na chatu jako dělané.

Zábava v moderním stylu i na zahrádce

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Moderní doba přináší i moderní zábavu. Kdo by chtěl trávit svůj volný čas manuálními pracemi či okopáváním zeleninových záhonů? Dle odborníků není ničím zvláštním sedět venku, užívat si čerstvý vzduch a hrát svou oblíbenou hru na přenosné herní konzoli. V nabídce Alza.cz jsou kromě konzolí, také herní notebooky a mnohem víc.

Grilování za každého počasí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dle zkušeností prodejců stoupá obliba elektrických grilů, které umožní grilování i v nepříznivém počasí. Majitelé si chválí jejich jednoduchou údržbu a výživoví poradci snížené riziko vzniku karcinogenů eliminací pálení tuku v žhavém uhlí. Z tohoto důvodu je nejlépe volit gril, který zabraňuje přímému styku potraviny s ohněm. V Alza.cz je na výběr mnoho typů, ať už stojanový, kontaktní nebo raclette gril, který umožňuje i zapékání.

Další články

Načítám