Hlavní obsah
Článek

Na právě probíhající letní olympiádě v Londýně jsou k vidění famózní sportovní výkony, ale také dokonalá těla krásných reprezentantek. Nakoukněte do galerie a pokochejte se tím nejlepším, co britská metropole v těchto dnech hostí.

Mezi absolutní špičku, nejen, co se výkonu týče, ale také vzhledem, patří rozhodně brazilská volejbalistka Jaqueline Carvalhová. Své tělo se snědá kráska nebojí vystavit nejen na turnaji, ale také ve svůdných pózách. Mezi další patří srbská tenistka Anna Ivanovičová, která už je sice z boje o zlatou medaili venku, ale ze hry o nejvíc sexy olympioničku rozhodně ne.

Ve výčtu krasavic nemůže chybět paraguayská oštěpařka Leryn Franco, která vás dráždivou pózičkou zasáhne přímo do srdce. Německá kajakářka Nicole Reinhardtová toho ukázala ještě víc, odhodila podprsenku a se svým plavidlem zapózovala nahá do půli těla.

Další kráskou je Luciana Aymarová z Argentiny, která je kapitánkou týmu pozemního hokeje. Dobře ji ale znají nejen hokejoví fandové, ale i čtenáři Playboye. Půvaby překypuje také Melanie Adamsová z Austrálie, která je reprezentantkou skoku o tyči a rozhodně se nebojí zapózovat v bikinách před objektivem. Tak co pánové, která je vaší favoritkou?

Reklama

Další články

Načítám