Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na seznam milenců movité dědičky a profesionální pařmenky Paris Hilton (43) opět přibylo jedno jméno. Jejím novým přítelem je pohledný mladý muž jménem Frederick, s nímž Paris již odjela na první společnou dovolenou na Cavallo Island u ostrova Korsika. Milenci se k sobě neustále tiskli a vyhledávali tělesný kontakt. Zdá se, že zlomené srdce po kopačkách od nizozemského DJ Afrojacka už Paris přebolelo a s Frederickem právě prožívají období největší zamilovanosti.

Dosud je však postava Fredericka opředena tajemstvím, jelikož se neví jeho příjmení ani profese. Paris zatím vše udržuje v tajnosti, ale před fotografy se na ostrově rozhodně neskrývala a naopak dávala najevo svou náklonnost k pohlednému brunetovi.

Dvojice se v pondělí usadila na liduprázdné pláži poblíž skalisek, odkud Frederick skákal šipky do moře. Paris se po nich procházela a ukázala tak svou skvělou figuru v černých, nápaditě střižených plavkách.

Troufnete si tipnout, jak dlouho jednatřicetileté Paris, která by už pomalu mohla myslet na usazení a založení rodiny, vydrží právě tento románek?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám