Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná misska Linda Bartošová, která reprezentuje naši zemi na mezinárodní soutěži krásy Miss World v Číně, kvůli které s sebou vezla početnou garderobu včetně průhledných šatů, které dávají vyniknout její krásné postavě, neváhá kvůli úspěchu překonávat sama sebe.

Nejkrásnější dívky světa navštívily v Šanghaji nejvyšší televizní věž, které se přezdívá Perla Orientu. Odvážná Linda neváhala překonat svůj strach z výšek a na skleněné podlaze této věže zapózovala v neuvěřitelné výšce 468 metrů nad zemí.

Blonďatá kráska si kromě adrenalinového zážitku připsala také svůj vůbec první dílčí úspěch. V konkurzu na talentovou show zabodovala se svým pěveckým vystoupením Mamma Mia a dostala se do semifinále.

Tam postoupilo pouhých 20 dívek z celkového počtu 122 soutěžících. „Úspěch v konkurzu na Talent show mě jednoznačně potěšil a překvapil. Zpočátku jsem dokonce váhala, zdali se ho zúčastním, protože když jsem viděla, jak jsou ostatní pečlivě připravené, začala jsem o sobě trochu pochybovat,“ svěřila se Linda.

Talentová show je přitom jedna z nejatraktivnějších disciplín celé soutěže. O tom, která z dívek získá ocenění nejvyšší a stane se světovou královnou krásy Miss World, rozhodne porota už 10. srpna v čínském městě Ordos.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám