Hlavní obsah
Článek

Nedávno odtajněný gay, zpěvák Jan Bendig (30), si možná přechovává v kožichu veš. Jeho milenec a manažer David Zurick, o jehož nevycválaném chování jsme již psali, totiž podle našich informací pod příslibem reklamy, kterou zajistí jeho Honzík, kasíruje peníze a pak přestane reagovat. Bendigu, nebojíš se zničené pověsti?

Na podivné Slovákovy praktiky nás upozornili v podniku, z kterého jsme přinesli první oficiální fotografie nového gay páru. „Bendigův manažer nás den po vašem článku v devět večer kontaktoval s tím, že znovu dorazí i se zpěvákem a s médii a udělá našemu showbaru reklamu v tisku. Řekl si o čtyři tisíce a otevřený účet na baru. Souhlasili jsme,“ tvrdí manažerka holešovického podniku Singles.

Zurick se při předání peněz omluvil, že příjmový doklad zapomněl doma. S párečkem na akci dorazil jeden fotograf, pak se ale už nic nedělo. „Zkontaktovali jsme ho během pár dnů a důrazně mu řekli, že buď nám vrátí peníze, nebo chceme vidět slíbený mediální výstup. Po příští urgenci už jeho telefon vzala nějaká dívka s tím, že se vrátil na Slovensko a na to číslo ať už nevoláme. Peníze teď musí ze svého uhradit manažerka, která je vydala bez jakéhokoliv dokladu,“ tvrdí majitel baru.

Doufejme, že podobné praktiky nezkouší Honzův manažer i jinde a že kvůli němu Bendig nepřijde o slušně nastartovanou kariéru.

Reklama

Další články

Načítám