Hlavní obsah
Článek

Odcházející hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Jan Šťastný (58) alias doktor Frynta, který v seriálu podlehne rakovině, asi bude jen nevěřícně kroutit hlavou. V rámci rozmíšek po oznámeném rozvodu jeho syna s pornosnachou Michaelou teď vyplula na povrch velmi silná obvinění. Michaela Kuklínková totiž nejenže tvrdí, že ji manžel a syn herce týral, navíc prý málem přizabil jejich dceru Valentýnku!

„Měli jsme hodně divné sousedy a těm vadilo, když holka plakala. Honza s nimi nechtěl mít problém, tak to řešil hodně divně. Když chtěla brečet, dával ji přes pusu a nos ruku,“ svěřila se Super.cz bývalá hvězda filmů pro dospělé. „Když jsem to viděla, okamžitě jsem k němu běžela a odtrhla ho od malé. Mohl ji udusit,“ děsí se ještě dnes Michaela. Svého stále ještě manžela ale neobviňuje z toho, že by chtěl dceři vědomě ublížit.

„Sám je ještě dítě, které neví, co se životem. Odmítal krmit naši dceru s tím, že to je práce ženy a když měl za úkol malou hlídat v posteli, nezvládl to až do té míry, že měla rozbitou hlavu,“ práská na Šťastného juniora manželka.

Podle ní mladý student nezvládal vztah tak, že když se opil, sprostě jí nadával. „Byla jsem k***a, před dcerou mi pořád zase říkal p**o. Nejhorší však bylo, když viděla, jak její táta pravidelně bije mámu. Malá musela z postýlky koukat, jak do mě rube,“ dodala Šťastná, která se rozhodla promluvit poté, co ji manžel opustil a zanechal ji bez finančních prostředků.

Reklama

Další články

Načítám