Hlavní obsah
Článek

Nadya Suleman (37), která vešla veřejnosti do povědomí jako ‚osmimáma‘, se snaží přijít k penězům všemožnými způsoby. Američanka před třemi lety porodila osmerčata, ale dohromady má dětí čtrnáct, a tak není divu, že má stále hluboko do kapsy. Suleman proto byla už nucena natočit lechtivé video nebo předvádět striptýz v nočním klubu. Nyní se ale rozhodla jít ještě dál. K penězům chce přijít díky tomu, že bude randit s muži.

Pomoci jí k tomu má profil založený na serveru WhatsYourPrice.com, kde je možné vydražit rande. Počáteční sumu, na kterou mohou zájemci přihazovat, si Suleman stanovila na 500 dolarů (10 150 korun). Údaje v profilu nebyly příliš překvapivé, pouze informace, že žije již 14 let v celibátu, je velmi zarážející. Ještě před pár týdny se totiž nechala fotit po boku mladého fitness trenéra, který měl být jejím partnerem.

Rande podle jejích představ by se skládalo z nějaké sportovní aktivity následované dobrou večeří. Uvidíme, zda bude o rande s Nadyou zájem a zda jí schůzka vydělá slušný balík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám