Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Zpěvačka Helena Zeťová (43) začala důsledně žehlit svůj vztah se svou maminkou Alenou Semelkovou. Poté, co na ni její expřítel Jaroslav Bednář (47) vyzradil, že v opilosti čas od času vztáhne ruku na vlastní maminku, Zeťová se od ní nehne ani na krok. Dokonce ji pozvala na nedělní finálový večer Česko Slovenské Superstar, kde je členkou poroty.

„Bylo to opravdu velké divadélko. Celou dobu hlídala, kde její máma seděla a požadovala, aby měla nejvyšší komfort,“ svěřil se Super.cz jeden z návštěvníků pěvecké show.

Takový komfort neměla ani snacha prezidenta Václava Klause se svými dětmi. Ti opět v tichosti přišli a stejně odešli. To kolem Semelkové byl jiný rozruch. „Možná se tak chová i v soukromí, ale to by ji přece nemlátila. I jejich úsměvy na všechny strany byly dost křečovité. Jako by chtěly všem dokázat, že jsou v pohodě. Bylo ale znát, že ve vzduchu visí nějaká křivda,“ dodal náš zdroj. Otázkou zůstává, jestli jedna návštěva SuperStar napraví všechno nevyřčené. Na tuto otázku si musí odpovědět sama zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám