Hlavní obsah
Článek

To zas bude podívaná! Herec Milan Šteindler se už na podzim představí divákům TV Nova v novém seriálu Gympl s (r)učením omezeným, ve kterém si zahraje homosexuálního hospodáře školy Marcela Lichtenberga. Ten si dokáže poradit s jakoukoliv narážkou na svou homosexualitu. Životem Marcela je práce, v soukromí je však osamělý.

V seriálu tvoří Šteindler coby homosexuál Marcel nerozlučitelnou dvojici se školníkem Miroslavem "Kulichem" Krulišem, kterého ztvární další herecká hvězda – Václav Kopta. "Je to milá postava, bývalý rocker, který drží basu se studenty,“ řekl ke své roli Kopta, který nezapomněl pochválit hereckého kolegu Šteindlera.

„Postava homosexuála může svádět ke karikatuře, ale Milan zvolil úspornou metodu a hraje ji výborně. Možná si na mě, školníka Kulicha, i trochu myslí,“ poodhalil zákulisí Gymplu Kopta.

Seriál Gympl už na podzim zavede diváky TV Nova zpět do školních lavic. Děj se bude točit kolem vzájemných vztahů rodičů, dětí a učitelů. V hlavních rolích si zahrají Lucie Benešová (49), Libuše Šafránková (†68), Karel Heřmánek (76), Ondřej Brzobohatý (41), Zuzana Bydžovská, Daniela Šinkorová (51), Marta Jandová (49) a mnoho dalších.

Reklama

Další články

Načítám