Hlavní obsah
Článek

Ačkoli vyrůstají v hojnosti a přepychu, nejsou a nebudou prý děti Davida (48) a Victorie (50) Beckhamových rozmazlení. Přestože žije rodina v Kalifornii, dostávají totiž potomci slavného britského páru klasickou anglickou výchovu. A to znamená velmi přísnou výchovou. David sám prohlásil, že je na děti velmi striktní.

Fotbalista má s chotí Victorií třináctiletého Brooklyna, devítiletého Romea a sedmiletého Cruze. Před rokem se jim narodila vysněná dcera Harper.

„Jsou to normální děti. A to proto, že já a Victoria se držíme našich kořenů a velmi anglického, nohama na zemi stojícího života právě kvůli dětem. Chceme jim dát stejnou morálku, v níž jsme vyrůstali, způsobem, jakým nás vychovávali rodiče, což byl velmi přísný způsob výchovy,“ uvedl David. Mimo rodný Londýn žije Beckham už více než deset let.

„Nic se ale nezměnilo, nikdy bych nezapomněl, odkud pocházím, nikdy nezapomenu na své kořeny. Nezáleží na tom, kde žiju, jsem Angličan, tak jednoduché to je. A chci, aby naše děti měly anglickou výchovu,“ dodal David.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám