Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve světě hip hopu a R’n’B se to hemží polonahými kráskami, které nesmějí chybět snad v žádném 'drsňáckém' videoklipu. Své o tom ví i rapperka Hazel-E, která se rozhodla vzít sama odvahu do hrsti a oblékla se do velice nevkusného modelu, který navíc odhaloval daleko víc, než bylo nutné.

Rozjařená umělkyně se během víkendového vystoupení v nočním podniku The Beverly ve West Hollywoodu nestyděla předvést lascivní pohyby s devatenáctiletým rapperem Andrewem Knightem a svými tanečnicemi. Průsvitný top ze síťoviny, který si do podniku oblékla, zakrýval jen to nejnutnější díky koženým hvězdám v oblasti hrudníku.

V kombinaci s džínovými šortkami, kozačkami nad kolena a především s kostkovanou košilí vyvolala Hazel-E přesně opačný dojem, než jaký zamýšlela - dvakrát sexy zrovna nebyla. Mladá rapperka navíc dokázala, že by si měla povolat na pomoc stylistu. Neslušivý top také zdůraznil její poprsí, na kterém se již začala podepisovat gravitace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám