Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že po čtyřicítce by se již ženy měly vyvarovat nošení bikin. Ne vždy je to však nutné. Přestože belgická princezna Astrid nemá postavu modelky, na padesátnici se udržuje stále v poměrně slušné kondici, a tak se na dovolené v italském letovisku Gallipoli, kde pobývá se svým manželem, princem Lorenzem d’Este, klidně koupala a opalovala v červených dvoudílných plavkách.

Princezna ale letos byla evidentně poprvé na přímém slunci a její přirozeně světlá kůže zareagovala zarudnutím. Již z předešlého dne měla Astrid spálenou pokožku, kde se rýsovala ramínka od vrchního dílu plavek a jelikož tentokrát zvolila jiný střih, rudá kůže ještě víc vynikla. S paparazzi, kteří ji přistihli během soukromé dovolené, si hlavu nedělala a nenechala si jimi rušit chvíle odpočinku.

Astrid je dcerou belgického krále Alberta II. a jeho ženy královny Paoly, za prince Lorenza se vdávala v roce 1984 v Bruselu a mají spolu pět dětí.

Související témata:
Spálená

Reklama

Další články

Načítám