Hlavní obsah
Článek

Populární zpěvačka Míša Nosková (41) se změnila k nepoznání. Díky razantní změně životosprávy a pravidelnému pohybu se jí podařilo zhubnout neuvěřitelných dvacet kilo. A protože běh patří mezi její neoblíbenější sporty, rozhodla se podpořit dobrou věc a zúčastnit se tréninku na již čtvrtou etapu běžeckého seriálu RunTour.

„Momentálně se cítím opravdu skvěle. Můj recept na hubnutí sice z části popírá všechna pravidla zdravého stravování, ale já jsem zjistila, že to na mě opravdu funguje. Nesnídám a pravidelně chodím běhat. Udržuji si tak vysněnou postavu a večer si pak klidně dopřeju něco nezdravého,“ svěřila se Nosková, která se nebála ukázat vypracované bříško.

Kromě Noskové přijala pozvánku také misska Šárka Cojocarová. Ta se při převlékání do sportovního trošku styděla, a to i přesto, že před měsícem vyhrála třetí místo na prestižní světové soutěži Miss Exclusive of the World 2012 a pyšní se titulem Miss Body ze soutěže Miss Earth 2011.

„Byla jsem z toho velmi překvapená. Vůbec mě nenapadlo, že bych se mohla tak dobře umístit,“ svěřila se Cojocarová.

Kromě péče o vysněné křivky má Míša Nosková spoustu práce s natáčením nového CD, které by chtěla vydat už příští rok na jaře. „Změna je život. Rozhodla jsem se natočit rockovou desku, na které spolupracuji s německou kapelou. Čtyři dny v týdnu trávím mimo domov, a proto se vždy moc těším na manžela Honzu a dceru Elišku,“ prozradila Nosková, která vystupovala v řadě českých muzikálů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám