Hlavní obsah
Článek

Čtvrtá řada populárního seriálu Vyprávěj už brzy vtrhne na televizní obrazovky. Další retro příběhy z okruhu rodiny Dvořákových odstartují v lednu 1989 na oslavě 70. narozenin Svatopluka Skopala alias Josefa Dvořáka.

Herecké hvězdy Andrea Kerestešová (39), Hana Vagnerová (41) a Jana Bernášková si během natáčení seriálu vyzkoušely už celou řadu retro oblečků, na které s nostalgií vzpomíná nejedna divačka.

Výjimkou není ani čtvrtá řada. Všechny tři dámy si tentokrát oblékly retro účesy a "totáčovou" módu 80. let. Pamatujete na široké pásky, pouzdrové sukně, laciné kostýmky, saka s vycpávkami, dlouhé svetry, legíny ze silonu, prapodivné zástěry i populární “mrkváče“? To všechno neodmyslitelně patřilo k módě socialistických žen. A všechny tehdejší módní hity určují trendy i dnes, jen v poněkud modernější podobě.

Na první díl nejnovější série Vyprávěj se diváci mohou těšit už 6. září. Celá série mapuje konec 80. let a život rodiny Dvořákových v období nově nabyté svobody. Končit by měla až v roce 2005.

Reklama

Další články

Načítám