Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dětská hvězda série filmů Sám doma Macaulay Culkin (31) před časem šokoval svým zpustošeným vzhledem a vyhublou postavou. Tehdy se spekulovalo o jeho zdravotním stavu včetně anorexie. Minulý týden vyšlo najevo, že herec je údajně závislý na heroinu. Ačkoli to právníci herce popírají, jeho přátelé tvrdí pravý opak a upozorňují, že z kopce to s představitelem roztomilého Kevina jde od doby, kdy se rozešel s hereckou kolegyní Milou Kunis (28). Ta je nyní až po uši zamilovaná do Ashtona Kutchera (46).

Culkina rozchod s Kunis údajně úplně zlomil. Dvojice spolu chodila od roku 2002 a teprve minulý rok v lednu se rozešli, nadále prý zůstali blízkými přáteli. Macaulay však odloučení od étericky vzhlížející brunetky s velkýma očima nesl hůř, než čekal a podle jeho přátel se stal závislým nejen na návykových lécích oxykodon a vicodin, ale rovněž na heroinu. Dávky si prý navíc stále zvyšuje a nyní už nastal čas, kdy potřebuje skutečně pomoci.

Herec, který se stal dolarovým milionářem ve dvanácti letech a vlastní velký apartmán na Manhattanu, se v současnosti částečně živí jako DJ v nočním klubu Le Poisson Rouge v New Yorku. Právě zde se prý v průběhu noci několikrát odebere s přáteli do takzvané ‚černé místnosti‘, kde v lepším případě všichni kouří marihuanu. I jeho byt se prý změnil v drogové doupě, kde se scházejí nechvalně proslulé partičky z okolí.

Reklama

Další články

Načítám