Hlavní obsah
Článek

Herečky Pavla Vitázková (45) a Iva Kubelková (46) to umí pořádně rozjet. I když by mohly relaxovat

a užívat si, neumí být nečinné. Dokázaly to při nedávné řecké dámské jízdě, kterou absolvovaly na pozvání své kamarádky Sotiry Korecké Margaritopulu už podruhé, společně s kolegyněmi z primáckého seriálu Cesty domů Vendulou Křížovou a Kamilou Špráchalovou.

Program prodlouženého řeckého víkendu byl nabitý, Pavle Vitázkové a Ivě Kubelkové jakoby to ale nestačilo. A tak si obě dámy našly čas i na malou brigádu. Při procházce a nakupování v Leptokarii si Pavla Vitázková střihla novou roli zmrzlinářky. Za chladící pult s barevnou zmrzlinou vklouzla s takovou samozřejmostí, že jí majitel stánku rád přenechal svou nabírací lžíci, i když pár zmrzlinářských vychytávek jí přece jen ukázal.

„Vůbec jsem nevěděla, jak těžké je zmrzlinu nabrat. Ještěže mi radil a zezadu mě jistil tenhle velkej Řek,“ smála se Pavla Vitázková a za chvíli se už u ní vytvořila pěkná fronta zájemců o lahodný kopeček. Ovšem pohledy místních mužů mířily spíše než ke zmrzlinovému pultu do dekoltu krásné zmrzlinářky.

Také Iva Kubelková si v Řecku stihla osvojit některé dovednosti z jiného než hereckého či modelingového oboru. Svůj šarm a krásu však při nich uplatnila naplno. Při oslavách kulatin své kolegyně a kamarádky Venduly Křížové se tak v netradičních rolích předvedla hned dvakrát. Nejdříve u místního barmana prošla rychlokurzem míchání drinků, aby vzápětí nové dovednosti předvedla a předala i dalším účastnicím dámské jízdy. Ve víru narozeninového večera se pak postavila i za mixážní pult, kde spolu s DJ hrála tak, že oslavenkyně Vendula nadšeně tančila i na stole.

Dámské jízdy má doma Iva naštěstí povolené a jak sama říká: „Moje rodina mi to přeje.“ Už teď se tak může těšit, co všechno se naučí příští rok ve stejnou dobu, kdy dle slibu čeká známé herečky opět Olympská riviéra a kamarádka Sotira Korecká Margaritopulu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám