Hlavní obsah
Článek

O tom, že Brazilky patří mezi nejkrásnější ženy světa, není pochyb. Adriana Lima nebo Izabel Goulart jsou toho zářným příkladem. Nám se ale podařilo získat velmi zajímavé fotografie dalších dvou jihoamerických krásek, které u nás nejsou tolik známé. Podívejte se a posuďte sami, jaká jejich známějším kolegyním roste konkurence.

Isabeli Fontana (29) a Carol Trentini (25) se staly tvářemi nové letní kampaně značky Morena Rosa. Kolekce je inspirována románem Mlhy Avalonu a vypadá opravdu povedeně.

Isabeli Fontana je úspěšnou tváří módního průmyslu. V roce 1996 se umístila na třetím místě v brazilské verzi soutěže Elite Model Look. Pracuje pro značky jako je Chanel, Escada, Oscar de la Renta, Valentino, Versace a mnoho dalších. Několikrát se také objevila v kalendáři Pirelli.

Carol Trentini si v ulicích jejího rodného města všiml módní agent, který také objevil Gisele Bündchen. Rozjezd její kariéry přišel s nabídkou návrháře Marca Jacobse účinkovat v jeho kampani. Carol se stala hvězdou, která se objevovala na titulních stranách předních módních časopisů, jako jsou Elle nebo Vogue. V současné době je velmi vyhledávanou modelkou.

Reklama

Další články

Načítám