Hlavní obsah
Článek

Copak se asi přihodilo v životě herečky známé z filmů Rudá Sonja nebo Rocky IV? Brigitte Nielsen (49) si sbalila několik krabiček cigaret a láhev tvrdého alkoholu a šla se opít do parku v Los Angeles. Nejdříve se potácela po lavičkách a podivně kolem sebe plivala, nakonec ji ale alkohol v kombinaci se sluncem zmohl a raději si sedla pod strom. Netrvalo dlouho a herečka se začala válet po trávě a budila pozornost kolemjdoucích.

Slavná Dánka, která začínala jako modelka a byla rovněž manželkou Sylvestera Stalloneho (66), se v minulosti potýkala se závislostí na alkoholu. Prošla si dokonce několika léčebnami a odvykacími programy. V roce 2007 už to vypadalo, že je vše na dobré cestě. Brigitte se navíc o rok později účastnila reality show Celebrity Rehab, kde se známí lidé ze šoubyznysu snaží skoncovat se svými závislostmi. Nielsen údajně přestala pít i kouřit.

Herečka, která má celkem čtyři syny a nyní žije se svým pátým manželem Mattiou Dessim, tak bohužel nevydržela být 'čistá' příliš dlouho. Těžko říct, zda jde o dlouhodobější stav a Nielsen jinak holduje alkoholu doma, kde ji nikdo nevidí nebo se v jejím životě odehrála situace, kterou neustála, a proto sáhla po cigaretách a láhvi čtyřicetiprocentní vodky Popov.

Reklama

Další články

Načítám