Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Místo, na kterém je zachumlaná slečinka vyfocena, není náhodné. Odmalička hodně cestovala, za což byl odpovědný její neméně slavný táta, umělec, který zpíval na zaoceánských lodích, kde mu jeho holčička dělala doprovod. Poznali jste, které dítko českého šoubyznysu se skrývá za žlutými brejličkami?

Malá holčička zachumlaná do růžových tepláků, rukavic, čepice a bundy není nikdo jiný než zpěvačka Tereza Kerndlová (37), která se svým otce Laďou Kerndlem procestovala kus světa. Tato momentka pochází ze severských zemí. „Zdraví vás malá Terezka ze Skandinávie. Byla tam zima jako prase!“ napsala Terka ke vzpomínce.

Země, kde rtuť teploměru zůstává svéhlavě při zemi, Terce k srdci právě nepřirostly. Mnohem raději jezdí za teplem a své štíhlé tělo vystavuje slunečním paprskům. Jako například na Maltě, kde nedávno strávila čtyři nezapomenutelné prázdninové dny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám