Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vítězka reality show Vem si mě Barbara Kautmanová o sobě opět nechává slyšet. A upozornění je to opravdu hlasité. Zatímco Bářin bývalý partner Michal Červín prochází trýznivým soudním martyriem a hrozí mu za úvěrový podvod deset let vězení, ona si život zjevně užívá na plné obrátky. Aby taky ne, když jí to tak neskutečně sluší a zdá se, že je ve své nejlepší formě. Kráska nafotila velmi odvážné snímky pro zahraniční magazín.

Přestože většina lidí bude sledovat hlavně její tělo, je třeba podotknout, že se o líčení postaral Lubo Sabo a vlasový styling měla na starost Zuzana Senasiová. Na fotkách Barbara pózuje jen v titěrných plavkách nebo elastickém pruhu látky, který jí zakrývá jen to nejnutnější.

„Na to, že mi bude za pár let čtyřicet, to snad není tak špatné," prohlásila s neskrývaným sebevědomím Kautmanová. Modelka má být vskutku nač hrdá. Až na chirurgicky zvětšené poprsí před dvanácti lety se pyšní jen dokonalou přírodní krásou. „Nebylo odhaleno tolik, za co bych se měla stydět," dodává Barbara.

V galerii si můžete prohlédnout také video z focení, kde není nouze o opravdu peprné záběry.

Reklama

Další články

Načítám