Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina mužů je v sedmém nebi, když je ženy svlékají. Martin Kraus (29) to má obráceně a je štěstím bez sebe, když ho naopak oblékají. A aby toho nebylo málo, tak se herec ze seriálu Cesty domů mohl radovat hned ze dvou dívek. Abychom vše uvedli na pravou míru, musíme podotknout, že Krause si vzaly do parády dvě krásné stylistky Martina Hřebíková a Gábina Koutská.

Martin Kraus je člověk, který miluje přírodu a například rád jezdí na koních, a tak rozhodně není posedlý módou ani svým vzhledem. Přesto jsou situace, kdy se rád hezky oblékne.

„Můj šatník je dost strohý a já jsem dost konzervativní, oblečení moc neřeším a nejraději nosím džíny a sportovní košile. Teď mám navíc spoustu práce, takže ani nemám čas chodit po nějakých obchodech. Dnešní nakupování mě ale hodně bavilo. Vešel jsem do obchodu, jeho majitelé mi hned ve dveřích nabídli vychlazené pivko a já se vydal napospas dvěma dámám, které mě obletovaly, svlékaly a oblékaly. Kterému chlapovi by se takové nakupování nelíbilo?“ smál se Martin.

„S Martinem jsme vyrazily po obchodech, ale jiní klienti preferují, když si vezmeme jejich míry, necháme si vysvětlit, jaké oblečení shánějí, a to jim přivezeme přímo do firmy. Ať je to klasický oblek nebo nějaký extravagantní outfit. Klient si oblečení vyzkouší a to, které se mu líbí, rovnou zaplatí. Do obchodu tak vůbec nemusí vkročit,“ říká stylistka Martina Hřebíková.

Martin Kraus si na sebe oblékl hned několik outfitů, které doplnil klobouky a botami, nechal si poradit, co se nosí a co mu sluší, ale nakonec si vybral ten nejstřízlivější z nich – džíny a bílé tričko. V jedné věci si ale poradit nenechal a dokonce na toto téma začal trochu filozofovat.

„Ve svých devětadvaceti letech jsem se právě dozvěděl, že už není moderní nosit slipy, ale že takzvaně in jsou boxerky. Ale to já odmítám změnit, já mám slipy rád, cítím se v nich dobře a nehodlám se jich vzdát. Za slipy já budu bojovat až do smrti,“ smál se Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám