Hlavní obsah
Článek

Zatímco Iveta Bartošová (†48) se zdá být v poslední době docela v pohodě (vyjma jednoho menšího módního úletu a odřeknutí slíbené účasti na premiéře Posledního výkřiku, v němž hraje), některým jejím bývalým spolupracovníkům asi šplouchá na maják. Redaktor Super.cz totiž v noci ze soboty na neděli přijal děsivý telefonát: „Iveta Bartošová právě spáchala sebevraždu!“ Jenže hlas jako by patřil jednomu z těch, které si už zpěvačka nepouští k tělu!

Telefon našemu redaktorovi zazvonil v neděli v půl čtvrté ráno a muž v něm mechanicky oznamoval, že se Bartošové podařilo sprovodit se definitivně ze světa. „Kontaktujte Ladislava Štaidla. Opakuji: Kontaktujte Ladislava Štaidla,“ zdůrazňoval anonym, než zavěsil.

Náš reportér v něm však takřka jistě poznal jednoho z bývalých spolupracovníků Bartošové. Když jsme vytočili číslo zpátky, snažil se muž vydávat za ústřednu Policie České republiky. A když jsme ho oslovili jeho jménem, přeskočil mu překvapením opilecky hlas a raději zavěsil.

Že tento „vtipálek“ nemluví pravdu, jsme si ověřili hned v neděli dopoledne. Ivetu jsme zastihli při snídani. „Zdravím vás, jsem v pořádku!“ říkala zvesela. Její přítel Josef Rychtář ale nadšený nebyl. „To není jediný případ. Ale je to nechutné. Ten člověk je s odpuštěním d***l. Takové věci se přece nedělají,“ zlobí se. Číslo, ze kterého anonym kontaktoval naši redakci, tu samou noc obtěžovalo i samotnou Ivetu a jejího partnera.

„Iveta je v takovém období, že by neměla ani žádný důvod sáhnout si na život,“ dodal nekompromisně Rychtář.

Reklama

Další články

Načítám