Hlavní obsah
Článek

Jak je z obrázku zřejmé, dívka, která je na něm zvěčněná, již odmalička milovala zájem veřejnosti. I přes nepříliš šťastné dětství se vždy dokázala prosadit, ať už v jí milovaném sportu nebo jízdě na koni. A její sen, stát se slavnou, se jí splnil do puntíku.

Katie Price (45), nebo chcete-li Jordan, se narodila ve Velké Británii Amy a Rayeovi Infieldovým. Když jí byly čtyři roky, otec je opustil. V roce 1988 se matka provdala za Paula Price, jehož příjmení Katie přijala. Má dva sourozence.

Pohledná hvězda excelovala ve sportech - účastnila se mnoha plaveckých soutěží. Stala se nadšenou milovnicí koní, jezdectví a rovněž objevila zálibu v modelingu, kterou začala rozvíjet ve třinácti letech. Stala se fotomodelkou a dokonce i zpěvačkou, napsala několik knih.

Je rovněž známá svými četnými plastickými operacemi, na kterých je závislá, a díky nimž se dostala i na stránky časopisu Playboy. Má vylepšené rty, vybělené zuby, umělé poprsí, prošla si řadou liposukcí a je také pravidelnou návštěvnicí solária.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám