Hlavní obsah
Článek

Spojení Leoš Mareš (47) a Ferrari bylo v posledních letech stejně samozřejmé jako třeba Mach a Šebestová. Jenže teď už neplatí. Úspěšný moderátor už není majitelem červeného automobilu se vzpínajícím se hřebcem ve znaku, které si pořídil před lety za téměř tři miliony korun.

Mareš ani nikdo z jeho okolí ale příliš nechtějí prozradit, co se stalo. „To auto mám opravdu rád a neloučím se s ním lehce,“ přiznal sám Mareš. Informace, že moderátorovi už auto nepatří, vyšla najevo o uplynulém víkendu, kdy pro své přátele z rádia uspořádal s autem rozlučku.

A právě na své domovské rozhlasové stanici Evropa 2 také slíbil, že prozradí, za jakých okolností o své milované auto přišel. Ať už jsou ale důvody jakékoliv, Mareš příliš smutnit nemusí. Ve své stáji má stále sporťák Audi R8, terénní Porsche a ještě několik dalších vozů. Takže se fanoušci moderátora nemusí bát, že by se odteď musel spoléhat na služby hromadné dopravy.

A lidé z okruhu Mareše dokonce tvrdí, že si brzo znovu nějaké Ferrari pořídí. Sám Leoš před časem přiznal, že se mu moc líbí jeden z novějších modelů. „Ferrari California je opravdu povedené auto,“ mlsně pronesl známý milovník rychlých aut.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám