Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková oslavila své 23. narozeniny a od své lásky, muzikanta Vaška Noida Bárty dostala speciální dárek. Protože je Česká Miss milovnicí všeho třpytivého, pořídil jí Noid luxusní náušnice, náhrdelník a nechal jí vyrobit originální obal na mobil. A aby toho nebylo málo, rovnou jí k tomu koupil i nový telefon za bezmála dvacet tisíc korun.

Nový telefon je posetý zlatými křištály a z je nich vytvořený nápis Bučkoid. "Svět má Brangelinu, v Čechách je Bučkoid. Máme to zaregistrované. Třeba to někdy využijeme," řekla Super.cz se smíchem Bučková.

"Pořád jsem přemýšlel k narozeninám pro Elišku nad něčím hodně originálním. Eliška miluje všechno, co se třpytí a pořád se koukala někde na obaly na mobily s kamínky. Tak jsem jí nechal ze zlatých křišťálů vytvořit Bučkoid," vysvětlil Noid.

Eliška se na oslavě celá třpytila, jen na prsteníčku levé ruky stále nic. "Jednou k tomu dospějeme, ale teď jsme štastní i bez papíru. Jsme spolu skoro dva roky a není kam spěchat. Jestli to bude za rok, nebo za tři, je úplně jedno," dodala Bučková

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám