Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má vyzáblá modelka Eliška Bučková (34) poruchu příjmu potravy zvanou anorexie? Přátelé krásné modelky poprvé promluvili. A vypadá to, že Eliška má zcela jiný problém. Přejídá se a nemůže přibrat!

"Eliška anorexii nemá. Byl jsem s ní a Vencou na obědě a poslouchejte dobře. Kachna, dvanáct knedlíků, kuře. Předtím měla ještě krevetový koktejl, po kuřeti palačinku a pak si objednala tři kousky tiramisu. Seděla s náma asi do pěti a zvracet nešla," řekl Super.cz DJ Uwa. Jeho slova potvrdila i Iveta Lutovská.

"Byla jsem svědkem, že jí. Když jsme naposledy spolu byly na večeři, tak měla smažený kuřecí křidýlka s tatarkou. Asi se Eliška hlídá, ale jí," upřesnila Iveta.

Muzikant Václav Noid Bárta žije s Eliškou ve společné domácnosti a protože rád vaří, Elišce připravuje samé tučné lahůdky. "Eliška není moc hubená, je krásná. Já jako její dietologový specialista hlídám, aby jedla. Včera zrovna měla třeba svíčkovou," prozradil.

"Elina je hubená, ale sluší jí to. Je spokojená, cítí se dobře, vypadá dobře. Dvě tři kila a hambáče k tomu by jí ale neuškodilo," dodala se smíchem modelka Nikola Plzáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám