Hlavní obsah
Článek

Svalnatý policajt Martin Klušák (27), mladík, jenž se proslavil v loňském ročníku Muže roku a také v letošní reality show Hotel Paradise, po které mu nikdo neřekne jinak, než sexuální loudil, odkopl svou dosavadní přítelkyni majitelku největších silikonů mezi modelkami Julii Zugarovou. Dívku, kterou zdobí nejen obří poprsí, ale také neskutečná vulgarita a šikovnost při provozování milostných hrátek, vyměnil za půvabnou a bohatou slovenskou prsatici Nikolu Komorovou.

Dívku, jež vyhrála slovenskou obdobu soutěže Farma, a Martina načapali slovenští paparazzi na terase jednoho z bytů při vášnivé líbačce. Bývalá Playmate ale podle svědků dovolila svému novému objevu zajít ještě dál – nechala se od něj hladit na svých silikonech.

„Je pravda, že s Julií už se nevídám. Nelíbilo se jí, když vyšlo najevo, že jsem měl mluvit veřejně o našem soukromí. A co se týče Nikoly, nechtěl bych to zakřiknout, ale budujeme vztah a je nám spolu fajn. Potkali jsme se v jednom klubu a hned jsme si rozuměli. Jezdím za ní častěji, než za svou rodinou,“ potvrdil nám Klušák, jemuž hrozí vyhazov z práce, svou novou lásku.

Reklama

Další články

Načítám