Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Více než polovina žen zvolí při koupi podprsenky malé košíčky. Dámy však v průměru mají prsa mnohem větší, než jak by se podle nejčastěji kupovaných podprsenek mohlo zdát. Místo košíčků velikosti B a C by měly volit košíčky D a E. České obchody však často tyto velikosti nenabízejí. Podívejte se na výběr těch nejlepších podprsenek pro velká prsa, které si můžete koupit i vy. Prozradíme vám kde.

Správná velikost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Patříte mezi ženy, které při nakupování podprsenky zažívají peklo? Košíčky nesedí, prsa se vám mačkají a deformují… A to vše kvůli tomu, že obchodníci nenabízejí dostatečně velké velikosti. Také nakonec podlehnete a koupíte si menší velikost? Je to zbytečné, Astratex.cz nabízí všem ženám, dámám i dívkám všechny možné velikosti – pro útlý hrudník s velkými prsy 70J a pro silnější dámy až 110G. Správnou velikost pro svá ňadra zde najdete i vy.

Extra podpora a pohodlí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Velká prsa leckdy přinášejí větší trápení – bolesti zad, přepínání prsních svalů a zařezávající se ramínka, která musí nést celou tíhu plného poprsí. Správně zvolená podprsenka však může všem těmto potížím učinit přítrž. Podprsenka Fortuna byla navržena speciálně pro majitelky větších ňader. Široká ramínka jsou pohodlná a extra tvarované košíčky poskytují prsům tu největší podporu i pohodlí. A navíc je krásná a elegantní…

Nebývalý luxus a jemnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I prsa větší velikosti mohou vypadat něžně a romanticky. Stačí je podpořit tou správnou podprsenkou, která je svým luxusním vzhledem zjemní a dodá jim šmrnc. A mezi takové kouzelné kousky patří také podprsenka Lana. Jemná krajka a zářivá bílá z ní činí jednoduchý, a přesto jedinečný kus spodního prádla, který by ve vašem šatníku neměl chybět. Ramínka jsou nastavitelná a dostatečně široká, aby se nezařezávala.

Ohromující elegance a smyslnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kdo říká, že podprsenka na velká prsa musí vypadat jako neforemný stan? Podprsenka Marsella je důkazem toho, že i plné tvary mohou dostat nejvýše smyslnou podporu. Pohled vašeho partnera teď nebudou přitahovat jen vaše vnady, ale i úchvatné kouzlo elegance, které prsa v této milé krajkové podprsence vyzařují. Nechte se zlákat dokonalostí.

Čistá přirozenost a krása

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Spodní prádlo, které dodá vašemu poprsí ten správný tvar? Které krásně zakulatí jinak povislá prsa a udělá z nich nejatraktivnější část vašeho těla? Právě taková je podprsenka Gabriela. Polovyztužené košíčky podpoří ňadra na těch správných místech a dech beroucí krajka okouzlí i ty největší morouse. Tento originální kousek v sobě snoubí krásu s jednoduchostí a přirozeností. Nechte se také očarovat.

Praktičnost nadevše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte už krajek nad hlavu a hledáte podprsenku na každodenní nošení? Pohodlnou a maximálně praktickou? Podprsenka Elena je dokonalou volbou. Hladký povrch se nerýsuje pod oblečením a bavlněný úplet, kterým jsou košíčky vypodloženy, vám poskytne maximální komfort. Ramínka jsou nastavitelná a odepínatelná, takže se nemusíte bát vyrazit ven ani v letních šatech či topu – podprsenka udrží hravě i větší ňadra.

Další články

Načítám