Hlavní obsah
Článek

Jennifer Aniston (55) bez podprsenky se pomalu stává pojmem. Respektive její rýsující se bradavky jsou tím, co vždy vyvolává zájem. Sympatická herečka je tentokrát předvedla pod bílým tílkem během příprav na natáčení snímku We’re The Millers, kde se představí v roli prostitutky. Jennifer nyní natáčí ve Wilmingtonu v Severní Karolíně a není divu, že fotografy více než filmové scény zaujaly hereččiny bradavky. Těžko říct, zda tentokrát byly pravé či umělé.

Vystouplé bradavky totiž Jennifer řešila již v době natáčení seriálu Přátelé, údajně je někdy bylo nutné přelepit, aby nepoutaly veškerou pozornost. I přesto, že to nejspíš Jen nepotřebuje, pořídila si před časem bradavky umělé a velmi si je pochvalovala. Připadala si s nimi ještě víc sexy.

Rovněž moderátorka Ellen DeGeneres se domnívala, že herečku vyvede z rovnováhy, když jí minulý rok k jedenačtyřicátým narozeninám ve své televizní show věnovala vibrátory na bradavky. Otrkaná Jennifer sice ze začátku neskryla překvapení, ale po pár vteřinách začala netradiční dárek zkoušet přímo před kamerami.

Reklama

Další články

Načítám