Hlavní obsah
Článek

V šoubyznysu se naplno rozhořel ostrý boj. A rivaly jsou překvapivě krásná Martina Gavriely (45) s Jiřím Pomejem (†54). Moderátorku namíchl kolega z Primy tím, že ji veřejně kritizuje, protože mu nevěnovala vyhraný zájezd z VIP Prostřeno!. „Chováš se jako zhrzená žena,“ vzkazuje mu.

„Ano, měla jsem v plánu dát mu dovolenou, kterou jsem vyhrála, ale on přece chystá svatbu, takže nechápu, proč by jezdil na dovolenou,“ diví se kritice moderátorka Top Star Love. Podle ní potřebuje dovolenou víc její matka, jež má malý invalidní důchod. Až se vyléčí ze zdravotních potíží, vyšle ji proto do světa.

„Jiří Pomeje vydělává sedmdesát tisíc měsíčně jen v rádiu, mamka sedm tisíc. Nemám důvod ho litovat, podělal si to s dluhy sám. Jiří mě strašně zklamal tím, jak se chová. Chodí po Praze a myje mi jen pr**l. Já mám dvě děti, on svázané ruce nemá, takže může dělat cokoliv a vydělávat trojnásobek. Tak ať přestane fňukat a hne zadkem!,“ rozohnila se na svém Facebooku Martina.

Podle ní Pomeje není špatný člověk. „Jen teď strašně chce a tlačí na pilu a hlavně je to nevyzrálej chlap, který bude celej život stavět vzdušné zámky a lítat v oblacích. Velké plány a velké sny a nic z toho. A když něco, tak jen jeden velký pr***r... Jen mě mrzí, že když je chlap a má koule, tak proč za mnou nepřijde a neřekne mi to do očí. Proč se chová jak zhrzená žena?“ dodává Gavriely, jež má televizního kolegu za ubožáka.

Reklama

Další články

Načítám