Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michael Douglas (79) jako postarší elegán s hnědými hustými vlasy, slunečními brýlemi se zlatou obroučkou a v květinové košili. Takhle sedmašedesátiletého herce ještě nikdo neviděl. O netradiční změnu vizáže se samozřejmě nejedná, Douglas natáčí nový film s názvem Behind the Candelabra, kde ztvárňuje homosexuála. Jeho filmovým milencem pak není nikdo jiný než o šestadvacet let mladší Matt Damon. I on se přitom představí v apartní paruce.

Filmový štáb a skvělé herecké obsazení na place vede věhlasný režisér Steven Soderbergh, jenž má na svém kontě například filmy jako Dannyho parťáci, Erin Brockovich, Che Guevara nebo aktuálně Bez kalhot, a tak se jistě máme nač těšit.

Biografický snímek Behind the Candelabra je zasazen do roku 1982, Douglas představuje postavu Liberace, známého amerického pianisty a zpěváka. Matt Damon, jenž je jinak známý spíš z akčních filmů, si pak zahraje Scotta Thorsona, jeho milence a následného soka, který po umělci vysoudí 113 miliónů dolarů.

Reklama

Další články

Načítám