Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

V plavkách se necítíte dobře a snažíte se své špíčky schovat pod šátek, tričko, nebo plážové šaty? Pak je nejvyšší čas se svým tělem něco dělat! Začněte hubnout s účinnou a bezpečnou dietou, která vám zajistí úbytek na váze až 8kg za měsíc – s proteinovou dietou KetoDiet.

Proteinová dieta

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová dieta KetoDiet je vyhledávaným a velmi úspěšným typem redukčního programu, jehož stavebním kamenem jsou hyperproteinové nápoje plně nahrazující běžnou stravu. Ty jsou navíc obohacené o potřebné vitamíny a minerály, i o tělu prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny.

Proč právě KetoDiet?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová (bílkovinná) dieta KetoDiet je určena pro rychlé a efektivní hubnutí. Díky změně spalování se odbourávají opravdu jen uložené tuky, ale svaly zůstávají díky dodávaným kvalitním bílkovinám maximálně ochráněny. Průběh diety je navíc maximálně příjemný, bez pocitů hladu a nervozity. A jaké vás čekají výsledky? Za první 4 týdny je možné shodit v průměru až 8kg a vy se tak budete moci směle vrhnout do obměny šatníku.

Už žádná celulitida!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I vás trápí pomerančová kůže na stehnech, bocích nebo zadečku? Obvykle na ni moc nezabírá ani cvičení, ani nejrůznější diety. KetoDiet v její léčbě ale výrazně působí, protože pomáhá v odbourávání nerovnoměrně nahromaděných tuků v podkoží.

KetoDiet ELEMENT a BASIC

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová dieta KetoDiet je unikátním produktem v boji s nadváhou a je dostupná v několika praktických baleních. Proteinový mix ELEMENT, balený v dóze, plnohodnotně nahrazuje běžná jídla, obsahuje všechny potřebné vitamíny, minerály a obsahuje i tělu prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny. Nyní i ve speciální čokoládové variantě! Oproti ELEMENTu je BASIC exkluzivně balený po samostatných porcích. Jednotlivé sáčky se svou dietou si tak můžete vzít pohodlně s sebou do práce, na služební cestu, výlet, nebo i na dovolenou. Stejně jako KetoDiet ELEMENT si i KetoDiet BASIC vychutnáte v několika atraktivních příchutích, jako je např. banán, vanilka, jahoda, černý rybíz a další.

TIP na lahodné dietní letní osvěžení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Na ledové KetoDiet kávičce si opravdu pochutnáte! Stačí si připravit KetoDiet nápoj s vanilkovou příchutí, přidat lžičku své oblíbené instantní kávy, několik kostek ledu, nebo ledovou tříšť a důkladně promíchat. Přejeme vám dobrou chuť a příjemné hubnutí s KetoDiet.

Další články

Načítám