Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Obě jsou slovenskými Playmate, obě mají za sebou zkušenosti v šoubyznysu. Zuzana Plačková se ukázala v Hotelu Paradise, Andrea Járová zase vyhrála slovenskou obdobu Farmy. Podívejte se do fotogalerie, jak vystavovaly svá pevná ňadra v Chorvatsku.

Majo Labuda, syn známého skvělého herce Mariána Labudy, si svůj filmový debut ve velké roli nemohl vybrat lépe. Letní komedie Tak fajn se totiž točila hlavně u moře na plážích v Chorvatsku a to je pracovní prostředí, o kterém si většina z nás může nechat jen zdát. Třeba i kvůli Plačkové s Járovou. Ty svá odhalená luxusní prsa vystavovaly vcelku ochotně nejen kameře.

Není divu, že se Labudovi rozklepala kolena. „Na baby se nemůžu dívat dlouho, škodí to mému zdraví. Musím si dát potom studenou sprchu,“ svěřil se hned po natáčení. Na něm počestnost svého syna hlídal i sám slavný Marián Labuda, který si ve filmu také zahrál. Oba Labudové se i na plátnech představí jako otec a syn.

S odstupem času už pak Labuda mladší na nahé modelky vzpomínal s větším nadhledem. „Holky tam hrály opalující se děvy, já jen procházím okolo nich. Bylo to normální. Vždyť je to moje práce,“ dělal ze sebe najednou frajera.

Tak fajn je komedie o jedné nepodařené dovolené, kde je vždy někdo navíc. Kdo někdy sám zažil dovolenou plnou trapasů a nehod, ten by se měl jít podívat do kina. V těch českých startuje snímek devátého srpna a těšit se můžeme nejen na strhující prsní výkony dvou krásek, ale třeba také na aktuální hit Elánu, který pro film složil píseň Kde si.

Reklama

Další články

Načítám