Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská média začala spekulovat o tom, že účastníci pěvecké reality show Hlas ČeskoSlovenska Norbert Peticzky a Dominika Šuľáková spolu chodí. Mediální kachnu vyvolaly společné snímky mladých zpěváků, na kterých se k sobě velmi mají.

My jsme ale přišli na to, že dvojice spolu spolupracovala čistě na profesionální úrovni. Norbert a Dominika spolu natočili novou píseň Love Love Love. Autorem pohodového letního duetu je Martin Šrámek, producent a manažer o něco známější interpretky Celeste Buckingham. Přestože rozpočet na vznik písně byl štědrý a překročil 2000 eur, jeho vznik nebyl procházkou růžovým sadem. Šuľáková si z natáčení málem odnesla těžkou újmu na zdraví.

„Na natáčení Dominika dorazila s těžkým zánětem ledvin a měla téměř otravu krve," prozradil nám Peticzky a jedním dechem dodal: „Nahrávání se muselo přesouvat, neboť byla Dominika hospitalizovaná v nemocnici na Vinohradech, kde byla na kapačkách."

Vše nakonec dobře dopadlo a vy si píseň můžete u nás poslechnout.

Reklama

Další články

Načítám