Hlavní obsah
Článek

Pokud by existovala cena o nejbizarnější klip roku, tak by Marie Pojkarová (68) byla její čestnou laureátkou. Country diva, která na Super.cz získala právem přezdívku „nejdivnější česká zpěvačka", vypustila do světa svůj nový klip ’Až tě uvidí’.

Marie si píseň sama otextovala, neboť má prý sama na svém kontě velké množství drastických a hořkých zkušeností s muži. „Je to písnička o tom, jak holka nejdřív vidí nového chlapa úplně v jiném světle, než jak ho vidí dlouhodobá přítelkyně. Snaží se jí ho v počátečním poblouznění odloudit, a proto jí výsměšně říkám: jó holka, až ho uvidíš tak, jak ho vídám já – bez těch voňavejch sprejů v podpaží a tak, nebudeš tak nadšená!“

Již jsme vás informovali, že v psychedelickém videu vystoupí umělci Mariiny úrovně Václav Upír Krejčí, Josef Alois Náhlovský či Jaroslav Sypal. V klipu si zahrál také zpívající spisovatel Richard Sacher.

V rámci marketingové podpory své nové písně se Marie rozhodla pro kontroverzní gesto, natvrdo a bez vytáček ukázala svou oblast ňader, kde se schovává jedno tajemné tetování, ze kterého se dosud mohl radovat jen partner Jiří.

„Jednou jsem si zašla do tetovacího salónu a řekla jsem jim, ať mi mezi prsa vytetujou nějaký roztomilý zvířátko. Lehla jsem si teda na ten jejich stůl, oni tetovali, a když jsem pak přišla k sobě a podívala jsem se do zrcadla, s úlekem jsem zjistila, že mám mezi prsama natrvalo vytetovanýho obrovskýho pavouka! Bídáci, tohle jsem jim ještě neodpustila! Ale můj partner už si zvyknul, i když mu to ze začátku připadalo strašidelné,“ připomněla si Marie genezi své ozdoby.

Pokud máte dostatek odvahy, můžete nový videoklip zhlédnout na našich stránkách.

Reklama

Další články

Načítám