Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) bývá často terčem vtípků, tento je ale asi nejdrsnější ze všech, které ji kdy potkaly. Sama občas zavdá příčinu k pobavení publika, jako například nedávno ve Vídni, kde na sobě měla neskutečnou garderobu. Teď si z ní však vystřelila travesti komička a imitátorka Naděžda Krupská, která předvedla Ivetu s flaškou piva v ruce a vystrčeným poprsím.

Krupská se s tím vážně nemazlí. Při soustředění finalistů Muže roku měla vystoupení, během kterého avizovala, že má přijít ještě jedna kolegyně. „Jenže ona je dost nespolehlivá, hodně pije, a tak za ní možná budu muset zaskočit,“ říkala divákům. A za pár chvil už mezi ně skočila v blonďaté paruce a při otvírání úst na Ivetin hit Heja, heja nasávala z láhve piva. Aby to nebylo málo, ještě si v záchvatu euforie z šatů, které byly mimochodem ušity na míru přesně podle těch, v kterých skutečná Bartošová občas vystupuje, vytáhla umělý hrudník.

„Vyrobili mi ho na míru profíci z Barrandova, kteří mají za sebou spoustu hollywoodských zakázek. Jen barvu kůže netrefili. Teď se mi dělají druhé. I tyhle jsou skvělé, chlapi po nich šílejí,“ dodala Krupská, která si z Bartošové utahuje často. Na serveru Youtube je například k vidění video Jak to bylo s lampičkou, kde Naděžda ukazuje Ivetu v podnapilém stavu.

Reklama

Další články

Načítám