Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože Karolína Kurková (40) v první desítce nejlépe placených modelek světa již nějaký ten rok nefiguruje, rozhodně se nedá říct, že by měla málo pracovních nabídek. Jako Marilyn Monroe nové generace se již před pár týdny předvedla během focení na francouzské riviéře v celebritami vyhledávaném letovisku Saint Tropez.

Česká kráska neunikla pozornosti ani zahraničních médií, která Karolínu vzývají jako bohyni a rozplývají se nad jejím spojením elegance, šarmu a svůdnosti. Tuto hříšnou kombinaci podpořila kromě vzdušných šatů vysokými jehlovými podpatky a rudou rtěnkou.

Pak už stačilo jen vyčkat na ten správný vítr a zmáčknout spoušť v pravý čas. Karolína tak v jednu chvíli předvedla své dlouhé štíhlé nohy v celé kráse a dokonce i pevný zadeček. Ukázala tak ještě o dost víc než kdysi Marilyn Monroe v legendární scéně z roku 1955, jež se objevila ve filmu Slaměný vdovec.

Reklama

Další články

Načítám