Hlavní obsah
Článek

Herečka Dana Morávková (52) se vždy pyšnila dokonalou postavou, kterou oslnila především nedávno u moře, přesto už má ale nárok občas zvolnit a dopřát si života. Není proto divu, že se jí pod šaty rýsuje malé bříško, které jistě během letní dovolené a náročných tanečních tréninků na StarDance zase snadno shodí. Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 kromě toho ukázala i své pěkné nožky a stehna. Podívejte se do fotogalerie!

Morávková se nechala nafotit v rámci kampaně k natočení pohádkové audioknihy Princezna Husopaska a další pohádky bratří Grimmů. A právě v roli princezny Husopasky se divákům představila v televizi před třiadvaceti lety.

„V té době jsem toužila stát se herečkou a byla jsem velmi šťastná, že mně i Míše Kuklové dopadly kamerové zkoušky dobře a vybrali si nás. Natáčení mám propojeno právě s Míšou Kuklovou, protože jsme tam byly spolu více méně denně a vzniklo tam naše přátelství,“ vybavuje si z té doby Morávková.

V nové audioknize, kterou v září vydává Popron, čte i další pohádky, jako jsou Šípková Růženka, Žabí král nebo Červená Karkulka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám