Hlavní obsah
Článek

Skandál okolo finalisty Muže roku Jiřího Matouška (20), na kterého nám do redakce přišly hanbaté snímky, utichl ještě dříve, než se stihl rozhořet. I když mu hrozila statisícová pokuta a vyhazov ze soutěže, nakonec ho organizátoři vzali na milost. „Uvěřili jsme Jirkovi, že šlo o akty pro soukromé účely, které neměly spatřit světlo světa,“ řekl Super.cz Novotný.

Matoušek, jenž patřil k největším favoritům klání soutěže mužské krásy, si tak může oddechnout. „Po zralé úvaze jsme se rozhodli soutěžícího Jiřího Matouška ponechat v Muži roku. Avšak s důrazným varováním. Je nepřípustné, aby finalisté měli ve svém portfoliu podobné fotografie. U Jirky jsme však vzali na vědomí jeho tvrzení, že snímky byly pořízeny pro jeho osobní účely a bez jeho souhlasu byly šířeny dál,“ sdělil nám Novotný.

Toho nemravný soutěžící rozlítil tím, že i přes opakované dotazy tyto snímky nepřiznal. Kápl božskou až ve chvíli, kdy se objevily na veřejnosti. „Jirka se dál může ucházet o titul Muže roku. Ale v případě, že by se objevily další snímky nebo dokonce video, bude nekompromisně vyloučen a budeme důrazně vymáhat smluvní pokutu ve výši sto tisíc korun, kterou poukážeme na dobročinné účely. Toto varování platí i pro ostatní. V naší soutěži nemá co dělat nikdo, kdo má za sebou zkušenost s erotikou,“ dodal důrazně pořadatel.

Reklama

Další články

Načítám