Hlavní obsah
Článek

O roli homosexuálního muže uvažuje Brad Pitt (60) už delší dobu. Teď, když jeho matka Jane podpořila republikány v boji proti manželství homosexuálů, uznal, že je čas stát se filmovým gayem. S matčiným názorem totiž nesouhlasí a zastává opačné stanovisko. Že by gayové a lesbičky měli mít právo na manželství. Podpořit je hodlá i tím, že si zahraje gaye.

„Brad vyjednává s producentem, s nímž pracoval na Sedmi letech v Tibetu, o filmu, v němž by měl hrát hlavní roli muže, jenž bude gay. Detaily jsou drženy stále po pokličkou a přísně střeženy, všechno vyzradí ve chvíli, kdy zúčastnění podepíšou smlouvy. Ale Brad dal jasně najevo, že chce gaye hrát už několik let, má pocit, že by to jeho hereckému repertoáru dodalo nový rozměr. Poté, co Bradova máma poslala dopis proti manželství homosexuálů, řekl producentům, že udělá vše pro to, aby ten film mohli konečně natočit,“ uvedl zdroj blízký Pittovi.

Partner Angeliny Jolie (48), s níž má šest dětí, je hlasitým zastáncem práv sexuálních menšin a v minulosti prohlásil, že se ožení se svou partnerkou, až na to bude mít právo každý bez rozdílu sexuální orientace. Letos na jaře se s Angelinou zasnoubili a plánují svatbu, ačkoli USA zatím ve většině států manželství homosexuálů nedovolují a neuznávají.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám