Hlavní obsah
Článek

Victoria Beckham (50) pobývá s rodinou v Londýně, přijela tam kvůli olympiádě i svým podnikatelským záměrům. Magazínu Glamour pak poskytla rozhovor, v němž odpovídá na otázku, proč se poslední roky v médiích vůbec neusmívá. Prý to není tím, že by se smát neuměla, ale tvrdé podmínky ve světě módy ji prý o úsměv připravily.

„Opravdu jsem se smála hodně na fotkách. Myslím, že jsem přestala, když jsem se začala věnovat módě. Móda mě o úsměv připravila! Tuhle osobu jsem vlastně vytvořila. A neříkám, že to tedy nejsem já skutečná, ale nemyslím, že jsem to já celá. Je to brnění, které se v obraně objevilo,“ přiznala Victoria. V rozhovoru také nevyloučila, že by mohla popáté otěhotnět.

„Ráda bych, aby byli všichni zdraví a šťastní. Ráda bych, aby mi podnikání rostlo v plynulém tempu, ráda bych více ženám dodala pocit síly, krásy a sebevědomí. A nikdy bych neřekla nikdy na další dítě. Jen je třeba to vyvážit – kariéru, rodinu, manžela, který je pořád velmi zaměstnaný. Ale nikdy bych neřekla nikdy!“ dodala Beckham.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám