Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen málokdo by uvěřil, že má úchvatná Sofia Vergara (40) už dospělého syna. Devatenáctiletý Manolo Gonzales vložil na internet video ze dne, kdy jeho matku požádal její přítel Nick Loeb o ruku. Herečka a modelka se v červnu uchýlila se svou rodinou a přáteli na slavnou zříceninu mayského města Chichén Itzá na mexickém poloostrově Yucatán, kde došlo i k nečekanému překvapení...

Žádost o ruku proběhla během oslav Sofiiných 40. narozenin, proto se v tento den sešlo u pyramidy na stovku jejích přátel a rodinných příbuzných. Vergara následně spolu s Loebem, s nímž chodí přes dva roky, vystoupala nahoru, kde se dočkala jistě velmi romantického momentu. Ten však zaznamenán na kameru není. Spatřit lze už pouze právě zasnoubenou dvojici, jak přichází ruku v ruce a překonává první překážku v podobě přelézání provazu. Sofia se nakonec, stále trochu v rozpacích, přijde synovi pochlubit s obřím diamantovým zásnubním prstenem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám