Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebník a bývalý ministr pro lidská práva a národnostní menšiny Michael Kocáb přišel o řidičák. Partner moderátorky Lejly Abbasové (44) měl údajně řídit pod vlivem alkoholu a ze dne na den přijít o všechny své body.

Šokující informaci přinesl nový časopis Sedmička. Kocáb je už několik měsíců nucen využívat služeb řidiče nebo své přítelkyně Lejly Abbasové. Moderátorka a matka Kocábova syna Davídka nám však důrazně popřela, že by Kocáb řídil pod vlivem alkoholu.

"Rozhodně nepřišel o body kvůli alkoholu, to musím zásadně odmítnout," řekla Super.cz Abbasová, která se k řidičáku svého partnera nechtěla dál vyjadřovat.

Že by snad Kocáb řídil pod vlivem alkoholu, odmítl v Sedmičce i mluvčí legendární kapely Pražský výběr Aleš Nejedlo.

Podle něj za ztrátu všech bodů nemůže jen samotný Kocáb, protože jeho vůz řídí celá řada jiných lidí včetně Lejly Abbasové. Hudebník ale nevyužil možnosti svést všechno na osobu blízkou a veškerou vinu vzal poslušně na sebe. Řidičák by měl zpátky dostat v září.

Reklama

Další články

Načítám