Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma týdny se Nikol Moravcová (36) radovala z černého mini coopera, kterého dostala k pětadvacátým narozeninám. Radost si ale dlouho neužila. Vůz se jí už podařilo nabourat. Opravit ho ještě dát nestihla, takže v něm přijela na společenskou akci, kterou moderovala.

Moderátorka se chystala bouračku utajit hlavně před firmou, od níž auto dostala. To se jí ovšem nepovedlo. Před vchodem do Skydive Areny, kde se akce konala, čekaly davy fotoreportérů, jimž pořádný šrám na voze neunikl.

"Jela jsem vyzvednout šperky do Týnské ulice u Staroměstského náměstí. Den předtím jsem tam byla na vespě, tak jsem si neuvědomila, jak je hrozně úzká. Když jsem vyjížděla, zavadila jsem o chrlič na rohu jednoho domu," prozradila Super.cz posmutnělá Nikol. "A to jsem si auto skoro ani neužila, protože jsem byla s přítelem na dovolené v Chorvatsku. A teď bude muset mazlík do servisu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám