Hlavní obsah
Článek

Prominenty v účasti v pořadu VIP Prostřeno! motivuje nejen soutěživý duch, ale i mamon. Neženou se totiž pouze za výhrou v podobě zájezdu, ale všichni ze slavných účastníků dostanou za den svého vaření příjemný honorář čtyřicet tisíc korun a veškeré nakoupené suroviny jim produkce uhradí.

„Myslela jsem si, že mi zaplatí jen nákup. Byla jsem překvapená, když jsem dostala další tisíce a pak jsem vyhrála ještě zájezd," prozradila deníku Blesk herečka, která si nepřála být jmenovaná.

Dlužno také dodat, že ve valné většině celebrity nevaří doma a raději kuchtí v restauracích či hotelech svých známých. Pro ty je pak prezentace v hlavním vysílacím čase samozřejmě skvělá reklama.

Bohužel se zatím nikdy nestalo, že by známá osobnost vyhraný zájezd věnovala potřebným lidem, nebo třeba Jiřímu Pomeje (†54). „Myslel jsem, že mi Martina Gavriely zájezd daruje, jelikož ona byla tři měsíce v Dominikánské republice. Byla by to pro mě svatební cesta," marně očekával Jiří Pomeje. Stejně tak minulý týden Oldřich Navrátil nevěnoval gentlemansky výhru Ivaně Andrlové, přestože si herci vyvařili nerozhodný počet bodů. A to už měl dokonce naplánovanou dovolenou do Portugalska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám