Hlavní obsah
Článek

Letošní ročník pánské obdoby České Miss ještě neproběhl (koná se 24. srpna v Náchodě), ale už ho provází obří skandál. Redakci Super.cz poslal čtenář hanbaté fotografie finalisty Muže roku Jiřího Matouška. Tomu teď vážně hrozí vyhazov ze soutěže.

Na sérii snímků pořízených v přírodě je vidět Jirka v celé své kráse. A takové snímky podle pravidel soutěže nesmí mít soutěžící za sebou. „Vím, že jsem jednou fotil akty. Ten člověk je pak chtěl přihlásit do nějaké soutěže, to jsem mu nepovolil. Ale snímky, které mám z focení k dispozici, rozhodně nejsou i s mým přirozením. Jestli takové vznikly, je mi to líto. Nechtěl bych o účast v Muži roku přijít,“ řekl nám zkroušený Jiří, který do skandálu patřil k favoritům klání a pro svou veselou povahu si na nedávném soustředění finalistů získal i přízeň některých porotců.

Organizátoři Muže roku jsou ale nekompromisní. „Všech, které vybereme, se ptám, zda za sebou nemají nějaké točení porna nebo focení erotických fotografií. Jiří Matoušek se spolu s ostatními smluvně zavázal, že pokud se něco takového objeví, bude vyřazen a zaplatí stotisícovou pokutu,“ řekl nám pořadatel Muže roku David Novotný, který smrtelně vážně uvažuje o vyřazení Matouška ze soutěže.

„Mně se fotografie nelíbí. Kdyby šlo o umělecké akty, prosím. S těmi ale snímky nemají nic společného. Nechci kvůli tomu přijít o licenci na mezinárodní soutěž Mister International, proto věc konzultujeme s jejím pořadatelem,“ dodal Novotný s tím, že letos kvůli erotické minulosti vyhodil ze soutěže již čtyři potencionální finalisty, které zastoupili náhradníci.

Reklama

Další články

Načítám