Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Renomovaná slovenská pěvecká diva Sisa Sklovska (58) už dávno ukázala, že ženy vládnoucí mocným hlasem nemusejí vládnout i obřím tučným zadkem. Žena, kterou známe dobře i u nás díky jejímu pravidelnému účinkování v muzikálech, má skvělou postavu a ještě skvostnější ňadra. Nedávno se chlubila plavkami, které jako by si půjčila od dominy. Na své poslední dovolené na italském ostrově Elba pak ukazovala místním svůj božský hrudník ve vršku plavek, z kterého by se snad dal udělat i padák.

„Prošla jsem si skoro celý ostrov Elba, navštívila jsem i místo, kterému tu říkají středověký Manhattan. Nenechala jsem si ujít ani výlet na nejvyšší tamní horu Monte Capanne. To pro mě ale bylo utrpení. Nahoru se jelo jakousi lanovkou, což ve skutečnosti ale byly malé klícky, v kterých se muselo stát. Když jsme byli uprostřed cesty na vrchol, dramaticky se změnilo počasí, přišla strašná vichřice, takže jsem málem z té klece vypadla,“ vzpomíná Sisa.

Rizikové bylo i následné focení na samotné hoře. „Bylo to velmi nebezpečné. Šlo o nějakou miniaturní plošinu naprosto bez zabezpečení, chybělo tam i zábradlí. Bála jsem se, že každou chvíli spadnu dolů, protože foukal silný vítr,“ vypráví zpěvačka.

Ta si nakonec spravila chuť i náladu v luxusním resortu Monte Argentario se soukromou pláží, ke které vedl z hotelového apartmá výtah. „Načerpala jsem dost sil na další práci. Začnou mi zkoušky původního slovenského muzikálu Mata Hari a čeká mě také několik podzimních a vánočních koncertů,“ dodala Sisa Sklovska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám