Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Kuklová se objevila na veřejnosti poprvé po tom, co médiím potvrdila, že jí zkrachoval dlouhodobý vztah s podnikatelem Romanem Holomkem. S ním má malého syna Románka.

Míša žila s Holomkem pět let. Poznali se v divadle Kalich, kde první manželka Jiřího Pomeje (†54) hrála v několika představeních. Když s ním otěhotněla, přestěhovala se k němu, do jakési zlaté klece. Nikdy se ale nevzali, podle Kuklové z důvodu nedořešených dluhů jejího bývalého manžela, do nichž nechtěla partnera zatahovat.

První informace o tom, že ani další vztah Kuklové nevyšel, se objevily na jaře. Tehdy už se Míša nějaký čas pokoušela vrátit k profesi a přijala roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Nyní se vrací i k divadlu, bude hrát v představení Tři v háji, jež uvede nové divadlo Artur na letní scéně Harfa. Vedle Kuklové se na pódiu objeví mimo jiné Martin Zounar, Veronika Nová nebo Tomáš Krejčíř.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám