Hlavní obsah
Článek

Pěnice Iveta Bartošová (†48), hlavní hvězda českého hororového snímku Poslední výkřik, v němž bude se vší pravděpodobností brutálně zavražděna, bohužel zase jede ve staré koleji a přes sliby, jak se zúčastní premiéry, raději zůstane doma. „Iveta nechce přijít kvůli novinářům,“ svěřil se Super.cz zpěvaččin přítel Josef Rychtář. Že by byla opět v takovém stavu, že by od redaktorů sklidila jen kritiku?

Premiéra se koná ve čtvrtek 2. srpna od tří hodin v pražském kině Atlas a Iveta měla být její hlavní hvězdou. Na akci už se kvůli ní málem akreditovala snad i CNN, jenže, jak se ukazuje, největší lákadlo premiéry nedorazí. Iveta asi není stále dostatečně psychicky silná, aby mohla předstoupit před média.

„Myslím si, že Iveta pro propagaci Posledního výkřiku udělala víc než dost. Na premiéru se rozhodla nejít kvůli tomu, že tam bude mnoho novinářů,“ uvedl pro Super.cz Rychtář. Iveta si tak před veřejností nespraví reputaci poté, co ukázala naprostý módní úlet při nedávném výletu do Vídně.

Režisér snímku Tomáš Kučera se na svou hlavní hvězdu nezlobí. „Je pravda, že nám dost pomohla s propagací. Neúčast Ivety Bartošové mi už byla oznámena jejím managementem a jako důvod byly uvedeny pracovní povinnosti,“ říká Kučera. Tak si snad Bartošová raději příště dvakrát promyslí, co veřejně slíbí a nesplní, jako v tomto případě.

Novináře na premiéře čeká překvapivá povinnost. Budou mít za úkol podepsat závazek mlčenlivosti, aby čtenářům nevyzradili identitu vraha. Kdo ví, zda jím tedy nakonec nebude někdo úplně jiný než Miro Šmajda, který vypadá vyloženě vrahounsky na oficiálním plakátu.

Reklama

Další články

Načítám