Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australanka Elle MacPherson (49) je jednou z nejznámějších topmodelek 80. a 90. let, a tak si jistě během své letité kariéry stihla našetřit slušný balík peněz, ale v kombinaci se svým novým partnerem jsou skutečně za vodou. Elle, které se pro její dokonalé tělo přezdívalo ‚The Body‘, se podařilo klofnout jednoho z nejbohatších mužů světa, britského bankéře Rogera Jenkinse (56). Dvojice již společně navštívila několik společenských událostí a rovněž společně trávila dovolenou na Ibize.

Jméno Jenkins je úzce spojeno s bankou Barclays, kde v průběhu času pracoval na mnoha postech včetně generálního ředitele. Jeho jmění je odhadováno na 9,78 miliard korun.

Roger se před třemi lety rozešel se svou manželkou Dianou, jež je úspěšnou podnikatelkou. V současnosti jsou v rozvodovém řízení. Štědrý Jenkins přitom slíbil, že své ženě přenechá polovinu svých peněz s vyjádřením: „Našeho majetku jsme dosáhli společně, tak proč by neměla dostat polovinu.“

Osmačtyřicetiletá Diana má s Jenkinsem dvě děti a sama vlastní sortiment spodního prádla a kosmetických produktů. Pouze její jmění je vyčísleno na 1,3 miliardy korun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám